Sari navigarea

Sursa: http://www.adevarul.ro/articole/2002/deputatul-crin-antonescu-acuzat-ca-si-a-pus-haidamacii-pe-fotoreporteri.html

Deputatul Crin Antonescu – acuzat ca si-a pus haidamacii pe fotoreporteri

16 oct 2002
In noaptea de 11 spre 12 octombrie, deputatul PNL Crin Antonescu a fost surprins de reporterul unui cotidian din Tulcea la Clubul de striptease “Inside”. Uimit de flash-ul aparatului foto digital, deputatul liberal, care – declara reporterul – tocmai se afla in compania unei stripteuze, si-a alertat imediat insotitorii. “Unul dintre acestia, spune reporterul acestui cotidian local, mi-a luat aparatul cu forta si apoi m-au scos pe sus din club. Proprietarul localului mi-a spus ca este un club privat, iar fotografierea clientilor este interzisa. In acest timp, aparatul foto se afla la cineva, in club. Evident, au scos cardul de memorie, iar apoi mi-au inapoiat camera”.

Reporterul s-a deplasat imediat la Politie, unde a depus o plangere. Ieri dimineata, Politia incepuse deja audierea martorilor.

La randul sau, deputatul liberal Crin Antonescu a declarat ca nu stie nimic despre incident. “Am vazut doar un blit, iar apoi patronul localului mi-a spus ca i-a luat filmul celui care m-a fotografiat”. Deputatul PNL a mai adaugat ca va uza si el de caile legale, pentru a-si apara, evident, imaginea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: