Sari navigarea

Busola politica

Busola politica

la mine se pare ca intra la categoria traian basescu (sau, poate kelemen, in situatii de urgenta); becali e oricum ozn in discutia asta; mircea geoana si crin antonescu, NU – si, de altfel, se pare ca nu prea reusesc sa vad diferenta intre ei 🙂 ; oprescu si vadim nu intra in discutie

Rezultatul afişat NU îţi sugerează cu cine să votezi. El îţi oferă doar un indiciu despre măsura în care fiecare candidat DOREŞTE să îţi reprezinte interesele şi punctele tale de vedere. În formarea opţiunii politice un cetăţean poate să ţină cont şi de alte elemente, precum CAPACITATEA fiecărui candidat de a-şi îndeplini programul politic. Un candidat se apropie cu atat mai mult de optiunile tale cu cat punctajul obtinut este mai mare. Dimpotriva, un candidat se departeaza de optiunile tale cu cat punctajul obtinut este mai mic, putand atinge chiar valori negative. Pe baza răspunsurilor tale la întrebări şi a importanţei pe care ai considerat că fiecare dintre aceste teme o are pentru tine, candidatul care se apropie cel mai mult de punctele tale de vedere este Traian Basescu. Pe poziţia a doua la mare distanţă se află Kelemen Hunor.

La polul opus, candidatii care se îndepărtează cel mai mult de punctele tale de vedere sunt Corneliu Vadim Tudor şi Sorin Oprescu. Pentru a vedea cum a fost obtinut, consulta in pagina „rezultate detaliate” pozitiile candidatilor la fiecare dintre intrebari.

puteti face testul aici: http://www.busolapolitica.ro/Quiz.aspx

Reclame

One Comment

  1. Murfi, penala rau busola asta! Am facut si eu si a iesit Becali no.1 :lol:. Probabil astia noteaza raspunsurile la care tinem „foarte mult” ca fiind specifice dementilor. Inca o penalitate de site. Mai interesant e http://politicalcompass.org/ , chiar daca inclina puternic spre stanga.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: