Sari navigarea

8 august 2005, Traian Basescu:
„Un ziarist care avea acces la mine, de multa vreme, dar care si-a permis in ziua in care Parchetul ancheta un oarecare personaj sa sune si sa ameninte. Deci, s-a ajuns pana acolo incat un ziarist isi permite sa sune la presedintele Romaniei, si asta e sistemul mafiot care reactioneaza, si sa ameninte – in toate ziarele pe care le controlez, si o sa vezi ce o sa fac, te termin, te…”.

10 august 2005, Sorin Rosca Stanescu – „ZIUA”:
„Astept in continuare din partea sefului statului – caci prietenia cu omul Traian Basescu este suspendata, de ambele parti, cinci sau zece ani – sa faca ceea ce a promis la singura intalnire pe care a binevoit sa o aiba cu membrii Consiliului de Onoare al Clubului Roman de Presa. (…) Cu alte cuvinte, il rog sa iasa din nou la rampa si sa spuna daca despre mine este vorba sau despre altcineva”.

11 august 2005, Traian Basescu:
„Il rog pe ziaristul care m-a amenintat, daca are responsabilitatea celor ce le-a discutat cu mine, s-o spuna. Nu am considerat amenintarea „o sa te scriu” ca o amenintare la adresa sigurantei nationale”.

19 august 2005, Sorin Rosca Stanescu:
„Il anunt pe aceasta cale pe presedintele Traian Basescu (…) ca va esua si in tentativa pe care o pune la cale impotriva mea, legata de presupuse amenintari si acte de santaj de care m-as face vinovat in raport cu sacrosanctul presedinte. Mai devreme sau mai tarziu, efectul va fi de bumerang”.

urmarea?

In numarul de vineri, directorul cotidianului amintit, Gabriel Stanescu, semneaza un articol in care relateaza o serie de afirmatii scandaloase pe care Basescu le-ar fi facut in cadru privat, intr-o noapte din luna mai, in prezenta directorului unui cotidian central, a unui realizator de emisiuni TV si a redactorului-sef adjunct al unui saptamanal.

La intalnirea care a inceput in biroul lui Basescu de la Cotroceni si s-ar fi terminat la 3.00 noaptea la restaurantul Golden Blitz, ar mai fi participat, potrivit lui Stanescu, si doua doamne, consilieri prezidentiali.

In articolul semnat de Gabriel Stanescu este consemnata cu litere rosii o „declaratie” pe care Basescu ar fi facut-o in prezenta celor cinci.

„Intrebat de ce tine atat de mult la „Axa Washington-Londra-Bucuresti” si nu este adeptul unor relatii la fel de apropiate cu partenerii traditionali, Franta si Germania, Traian Basescu a afirmat razand: „Decat sa sug… la mai multi licurici mai mici, mai bine sug… la un licurici mai mare”!”.

de aici: http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1214060-grupul-rosca-stanescu-arata-pisica-lui-basescu.htm

Reclame

6 Comments

 1. Buna seara si buna sa va fie inima!
  😆

 2. SRS – un personaj linga care orice cuvint urit,paleste! 😦 😦 😦

 3. Culmea culmilor!A tupeului si a nerusinarii!

  BChirieac:”SRS trebuie sa faca plingere la parchet impotriva inregistrarii;i-au fost incalcate drepturile cetatenesti”

  😦 😦 😦

 4. sa fie bagata la zdup! inregistrarea naibii!
  😀 😀 😀

 5. unde a zis?

  • manipulat
  • Posted 12/11/2009 at 13:26
  • Permalink

  Sa arestam inregistrarea repede ca se ne putem continua lupta cu demonicul basescu (despre care nu am aflat prea multe rele desi ne-am chinuit destul dupa cum se vede). Oricum nici basescu nu e usa de biserica, dar avand in vedere ca toti infractorii s-au aliat impotriva lui si el nu cedeaza precum Constantinescu… al naibii sa fiu daca nu merita inca 5ani pe la …Golden Spritz… ca vad ca de-acolo ii terorizeaza pe toti..=)) =)) =))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: